Despre noi

Descoperă evenimentul nostru dedicat femeilor !  Rezervă-ți acum locul și pregătește-te pentru o experiență de neuitat!

 

Domeniului Bogdan deține 24 de camere, un restaurant în regim a la carte cu terasă de vară, două săli de evenimente festive și un foișor exterior generos, pentru organizarea de cununii civile și evenimente speciale memorabile, aproape de natură.

Locația este un adevărat loc de relaxare, în care natura și liniștea se contopesc într-o armonie perfectă. Foișoare tradiționale, loc de joacă pentru copii și parcare supravegheată video  sunt detaliile care vin sa completeze paleta de facilitați. Restaurantul a la carte, vă va îmbia cu preparate tradiționale, servite într-o ambianță caldă, în micul colț de rai situat la 15 km de Brașov. Puteți să vă retrageți departe de forfota orașului și să profitați de ospitalitatea Popasului Căprioara.

Bucătari aleși „pe sprânceană” și personal calificat așteaptă să vă răsfețe cu bucate alese și servicii de calitate. Camerele spațioase și umbrite de vegetație vă vor asigura un somn odihnitor și reconfortant.

Complexul nostru vă stă la dispoziție atunci cand doriti să petreceți timp de calitate cât mai aproape de natură, dar și atunci când doriți să sărbatoriți un eveniment deosebit din viața dumneavoastră.

Anii de experiență în organizarea evenimentelor își spun cuvântul, am fost martorii celor mai emoționante momente din căsnicia noilor familii, am ajutat la deschiderea drumului lor în viață cu o primă amintire memorabilă.

Vă așteptăm!