Evenimente

Cele mai frumoase evenimente din viața dumneavoastră pot fi organizate în cadrul centrului nostru de evenimente „Domeniul Bogdan”.

Două săli de evenimente își așteaptă oaspeții pentru evenimente de neuitat:

  • o sală cu capacitate de 200 de locuri poate fi spațiul ideal pentru nunți, cununii, botezuri, banchete sau petreceri corporate;
  • o sală cu o capacitate de 40 de locuri este ideală pentru un evenimente mai restranse, mai intime.

Suntem mândri de contribuția adusă în planificarea de evenimente și fericiți să fim martorii unora dintre cele mai frumoase amintiri din viața celor care ne-au trecut pragul. Atenția la detalii, decorul tematic, meniul variat, servirea ireprosbilă și avantajul cadrului natural feeric ne-au adus statutul de profesioniști în organizarea de evenimente.

Indiferent de mărimea evenimentului sau de tematica petrecerii, atât dumneavoastră cât și invitații veți beneficia de un set complet de servicii: șampanie pentru fiecare oaspete, decorațiuni spectaculoase , meniuri deosebite pentru copii, camere la tarife speciale pentru invitanți și o multime de surprize frumoase.

Lăsați grija planificării și organizării evenimentelor importante din viața dumneavoastră în seama noastră și veți avea garanția unei petreceri reușite.

Rezervați-vă data acum!