Restaurant

Vezi meniu

Restaurant cu regim de funcționare a la carte de 30 locuri, plus terasă de vară, vă așteaptă cu preparate tradiționale delicioase.

Bucătarii noștri vă propun meniuri variate, gustoase, realizate din ingrediente proaspete și de calitate. Ciorbele aburinde, preparatele din carne de vită, pastrama de oaie cu mămăliguță,  tochiturile tradiționale sau bulz-ul fac deliciul oaspeților noștri.

Meniul nostru este adaptat să satisfacă atât pretențiile celor mari, cât și pretențiile celor mai mici dintre oaspeți. Cei mici se pot bucura de un spațiu de joacă dedicat lor în timp ce adulții se pot delecta cu o cafea aromată alături de un desert savuros.

Micul dejun, prânzul sau cina pot fi servite în interiorul restaurantului sau pe tarasă. Mâncarea delicioasă, decorul natural și servirea ireproșabilă sunt doar câteva elemente care vă vor face să reveniți cu drag.

Pregătim bucate alese atât pentru oaspeții cazați în complexul nostru, cât și pentru cei aflați în trecere sau pentru cei care vor să servească o masă alături de famile, prieteni sau partenerii de afaceri intr-un cadru relaxant.

Poftă bună!